Loading...

Een website laten maken

Websites die we bouwen zijn op maat gemaakt. Stralen vertrouwen uit, vertellen in één oogopslag waar het over gaat. Acties worden gestimuleerd, zodat je van een bezoeker een tevreden klant kunt maken.

Webdesign

Een website bouwen is maatwerk, gericht naar de stijl van jouw bedrijf of product. We helpen en denken mee over strategie, tekst en beeldmateriaal. Elke website heeft een plezierige gebruikerservaring en voldoet aan de normen om gevonden te worden.

Techniek

Voor de techniek gebruiken we het gebruiksvriendelijke WordPress CMS-systeem met de daarbij behorende plugins. Alhoewel dit zich allemaal afspeelt “onder de motorkap” is het toch wel belangrijk om te weten dat dit betrouwbare systemen zijn die met regelmaat geüpdatet worden. En in een later stadium uitgebreid kunnen worden, met taaluitbreidingen, betaalsystemen, webshop, agenda’s end.

De website is geschikt voor mobiel.

De website is geheel responsive. Dat wil zeggen geschikt voor mobiel, tablet, laptop end. De software herkent de breedte van het beeldscherm en past de lay-out van de website daarop aan. Zo blijft de website voor een bezoeker met een mobieltje of een tablet altijd goed leesbaar.

Een blog of weblog

Elke website is voorzien van een “Blog” om zelf actuele informatie te verspreiden. Meestal met een informele tone-of-voice en waarop lezers kunnen reageren. Zo raken mensen betrokken en komen terug. Daarnaast creëert elke nieuwe pagina op de website een nieuwe kans om gevonden te worden door zoekmachines.

Kortom, de website biedt voldoende mogelijkheden om je werk onder de aandacht te brengen.

Mochten er nog vragen zijn, dan zal ik die met plezier beantwoorden.

Contact