Loading...

DTP: jouw vangnet voor productieproblemen

In de complexe wereld van grafische productie kunnen er allerlei onverwachte problemen opduiken, van ontwerpfouten tot technische complicaties. Vooral in deze tijd, waarin online drukwerk bestellen de norm is geworden, komen er specifieke uitdagingen bij kijken. Het juiste formaat, snijmarges, kleurinstellingen; elke drukkerij heeft zijn eigen aanleverspecificaties, en dat kan leiden tot veel onzekerheid. Dat is waar onze DTP-diensten als een vangnet functioneren. Als ervaren ontwerpstudio hebben we niet alleen de technische expertise om je bestanden drukklaar te maken, maar ook de creatieve vaardigheden om eventuele vormgevingsproblemen snel en efficiënt op te lossen.

Waarom DTP bij ons?

  1. Expertise in ontwerp en techniek: Onze achtergrond in grafische vormgeving stelt ons in staat om verder te gaan dan alleen het technische aspect. We begrijpen de esthetiek achter elk ontwerp en kunnen dit naadloos integreren met DTP.
  2. Flexibiliteit: Of je nu een compleet nieuw ontwerp nodig hebt of aanpassingen wilt aan een bestaand ontwerp, we kunnen het allemaal.
  3. Efficiëntie: Doordat we zowel ontwerp als DTP onder één dak hebben, kunnen we sneller schakelen en bespaar je tijd en kosten.
  4. Kwaliteitsgarantie: We zorgen ervoor dat alle bestanden voldoen aan de specificaties die nodig zijn voor het beste drukresultaat.

Onze werkwijze

We beginnen met een kennismakingsgesprek om jouw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen. Vervolgens bieden we een op maat gemaakt plan aan dat past bij jouw project en budget.

Diensten

  • Opmaak en lay-out van drukwerk zoals brochures, flyers en catalogi
  • Aanpassen en optimaliseren van bestaande ontwerpen
  • Conversie van bestanden naar drukklare formaten
  • Kleurcorrecties en beeldbewerking

Meer weten,

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken graag hoe we jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Bel ons op (0229 279899) of vul het onderstaande contactformulier in.

Contact