Loading...

Drukwerk

Met de razend snelle opkomst van internet is veel drukwerk verdwenen. Terecht, websites zijn niet statisch en kunnen makkelijker aangepast worden en een e-mailing is vele malen sneller en goedkoper te versturen dan een gedrukte nieuwsbrief. Maar een website blijft niet op een bureau liggen, een folder wel. En zo maakt een geprint visitekaartje meer indruk dan een handtekening onder een e-mail.

Crossmedia

Door je online campagne te combineren met gedrukte media – crossmedia noemen we dat – ga je veel effectiever te werk. De online media is vluchtig, maar de gedrukte media blijft vaak weken op een bureau of keukentafel of leestafel liggen. Het heeft nogal wat voordelen op de online media.

De leesbaarheid wordt als prettiger ervaren, het straalt meer vertrouwen uit en het is tastbaar. Je kunt het meenemen, het is tastbaar en je hebt geen wifi nodig.

Drukwerk en online versterken elkaar. De kunst is een goede mix, de kunst van het herhalen. Zichtbaar zijn bij prospects op het moment dat ze een beslissing willen nemen.

Werkwijze

Om een folder, catalogus of een flyer goed aan te laten sluiten aan jouw wensen en doelstellingen, beginnen we met een kennismaking. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren, je komt langs, we plannen een videocall of we pakken de mobiel.

Ontwerp

We inventariseren, verzamelen of creëren het materiaal dat nodig is. Moeten er teksten geschreven worden, maken we gebruik van stockfotografie of gaan we fotograferen of illustreren. Goede tekst- en beeldmateriaal is de basis voor elk ontwerp.

Productie

Voordat een goedgekeurd ontwerp gedrukt of geprint kan worden moet er nog het een en ander gebeuren. Ook wel DTP of desktop publishing genoemd. Met programma’s als Photoshop, InDesign of Illustrator worden betrouwbare pdf bestanden gemaakt volgens de specificaties van de drukker. Heb je zelf goede contacten met een specifieke drukker, geen probleem.

Meer weten,

Neem gerust contact op, het verplicht je tot niets en je houdt er altijd wel een goed idee aan over. Bel (0229 279899) of verstuur het onderstaande kattebelletje en voordat je het weet ben je up and running.

Contact